OK-Fonden: Danske Care søger handicaphjælper til fuldtid i Odense-området

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en handicaphjælper til en mand i 60'erne med alsidige interesser. Borgeren bruger elektrisk kørestol og respirator. Det er ikke et krav, at du har erfaring som handicaphjælper, da oplæring vil ske i tæt samarbejde med borgeren og det øvrige hjælperteam.

Der arbejdes i fast rul, hvor der tages hensyn til din hverdag. Borgeren benytter 12 timers vagter, og som fuldtidsansat får du i gennemsnit tre vagter om ugen. Der er tale om både dag- og nattevagter.

Arbejdsstedet er beliggende i Odense vest, lige udenfor Odenses bygrænse, hvor borgeren bor sammen med sin hustru i en skøn villa.

Danske Care er en del af OK-Fonden, der med ca. 2.300 ansatte indenfor pleje, psykiatri og handicap er en af Danmarks største omsorgsorganisationer. Et job i vores organisation giver dig derfor gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og menneskeligt, så vi håber, at vi kan få dig med på vores fantastiske hold.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

OK-Fonden, Bredbjergvej, 5462 Morud

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://ok-fonden-v2.career.emply.com/ad/danske-care-soger-handicaphjaelper-til-fuldtid-i-odense-omradet/ymg9ky/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5908257

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet