Pædagoger/pædagogiske assistenter til tidsbegrænsede stillinger i heldagsafdelingen på Korup Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Korup Skole søger to pædagoger/pædagogiske assistenter på fuld tid til heldagsafdelingen til tidsbegrænsede stillinger i henholdsvis ældste og yngste børnemiljø pr. 1. august 2023 til 30. juni 2024.

Du bedes i din ansøgning skrive, om du søger ansættelse i yngste børnemiljø (0. – 1. klassetrin) eller i ældste børnemiljø (8. – 10. klassetrin).

Om os
Heldagsafdelingen er et specialiseret skoletilbud målrettet elever med generelle indlæringsvanskeligheder, heraf nogle med komplekse socioemotionelle udfordringer og/eller funktionsnedsættelser af forskellig karakter. Elevernes behov for støtte er meget individuelle. 

Hverdagen i heldagsafdelingen er kendetegnet ved at ingen dage ligner hinanden. Da vores børn har svært ved at organisere og planlægge, så guider og hjælper vi dem med at strukturere og skaber genkendelighed og forudsigelighed i hverdagens gøremål. Det tværprofessionelle samarbejde og co-teaching mellem pædagoger og lærere er det bærende fundament i vores afdeling. 

Afdelingen består af 85 dejlige og nysgerrige elever fordelt i henholdsvis et børnemiljø og ungemiljø svarende til 0. – 10. klassetrin. Personalet består af 15 lærere og 15 pædagoger.
I afdelingen har vi medarbejderkompetencer indenfor bl.a. specialvejledning, sprogvejledning, ART, PLF m.m. Derudover arbejder vi tæt sammen med S-PPR, ergo- og fysioterapeuter samt myndighedsområdet.

Vi tilbyder pasning alle hverdage kl. 7.00 til 8.00 og undervisning fra kl. 8.00 til 14.00 – derefter tilbydes værkstedhold alle dage til kl. 16.00.

Heldagsafdelingen hører under Korup Skole med et samlet elevtal på ca. 550 elever og 75 fastansatte. Ledelsen består af en skoleleder, en souschef og to afdelingsledere.

Vi retter lamperne mod os selv
Vi ser professionelle læringsfællesskaber og co-teaching som vejen til udvikling af inkluderende og mangfoldige læringsmiljøer til gavn for eleverne trivsel og læring. Og vi glæder os til at få dig med om bord.
 
Om dig og jobbet 
Du:

 • er tydelig og hjertevarm med et inspirerende børnesyn
 • har positive og stærke relationskompetencer
 • overkommer flere ting på én gang i en hektisk hverdag
 • har et godt humør og kan motivere dine omgivelser
 • er robust og mødestabil
 • er omstillingsparat og kan lide at arbejde i et udfordrende miljø
Din faglighed:
 • praktiserer Low Arousal
 • kan koble meningsfulde ADL-aktiviteter til undervisningen
 • praktiserer co-teaching og er motiveret for sparring
 • indgår i professionelle læringsfællesskaber og bidrager til skolens udviklingskultur og elevernes lærings- og trivselsmuligheder
Du skal foruden den daglige undervisning varetage to ugentlige eftermiddagsværksteder med skiftende aktivitetstilbud til kl. 16.00. Derudover skal du kunne indgå i PLF- og afdelingsmøder hver tirsdag til kl. 17.00.

Vi tilbyder
 • en skøn blandet børneflok, tæt forældresamarbejde og dygtige kolleger
 • kolleger med respekt for hinandens forskelligheder, fagligheder og kompetencer
 • kompetenceudvikling med sammenhæng til skolens mål og opgaver
Du kan i øvrigt med fordel orientere dig om skolens kerneopgave, elev- og samarbejdssyn på Korup Skoles hjemmeside, hvor du også kan læse mere om heldagsafdelingen.

Kan du se dig selv i denne profil, så er du måske vores nye kollega. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte souschef Malene Bøggild på 61 55 46 23 eller skoleleder Simon Hempel-Jørgensen på 40 36 85 53.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er søndag den 18. juni 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 22. juni 2023 i tidsperioden kl. 13.15 til 18.45.

Bliver du indkaldt til samtale, vil du via mail modtage en case, som du skal fremlægge under selve ansættelsessamtalen. Samtalens varighed er på ca. 35 minutter. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odense Kommune, Præstevej 2, Korup, 5210 Odense NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://odense.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=4afe3ac5-2dc3-4bc8-8e6d-8b5a307ffc0f

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841739

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet