TietgenSkolen søger undervisere til Gymnasial Suppleringskurser

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

TietgenSkolen søger til vores Gymnasiale Suppleringskurser timelærere til sommerundervisning i juli-august  til Matematik C, Matematik B og Matematik A.

 

Kurserne henvender sig primært til personer, der har afsluttet en gymnasial uddannelse og mangler et specifikt fagligt niveau for at søge ind på en videregående uddannelse.

 

Vi tilbyder intensive forløb, hvor pensum og eksamen gennemføres på 2 måneder med lektiecaféer, afleveringsopgaver og 5 ugentlige undervisningsdage. Kursisterne repræsenterer et bredt udsnit af befolkningen og er primært unge voksne med en almen, teknisk- eller handelsgymnasial baggrund.

 

Vi lægger vægt på, at du har personligt overskud til en travl hverdag i kursusperioden, og at du kan rumme mange forskellige typer af kursister samtidigt uden at det går ud over den enkeltes behov. Samtidigt forventer vi, at du har en team-orienteret tilgang til faglig og pædagogisk sparring.

 

Du har:

  • En faglig relevant uddannelse på kandidatniveau samt pædagogikum eller lignende.
  • Gode it-kundskaber, herunder inden for fagspecifikke programmer.
  • Økonomiske / handelsorienterede kompetencer.
  • En serviceminded tilgang til undervisning.

Du vil blive en del af et team, der sætter kursistens behov i centrum, og som altid er villige til at dele erfaringer og metoder. Det er en forudsætning, at du er meget fleksibel, rummelig og har en positiv indstilling til teamsamarbejde, så du kan dele materialer og varetage opgaver på tværs af holdene.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

 

Løn- og ansættelsesvilkår: Stillingerne er tidsbegrænsede til undervisningsperiodeen. Ansættelse efter Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. 

 

Yderligere oplysninger og ansøgningsfrist: For yderligere oplysninger kontakt projekt- og udviklingschef Kim Larsen på tlf. 2070 2675 eller på mail kila@tietgen.dk

Ansøgningsfrist 7. juni 2023. Samtaler vil finde sted i ugerne 23 og 24. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Tietgen, Elmelundsvej, 5200 Odense V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=5132&JobNoticeId=42

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839218

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet